27. jun, 2020

Ravnkloas Dart har oppnådd kvalifikasjonene for å bli utstillingschampion!

Ravnkloas Dart ble stilt på utstillingen til Sør-Varanger JFF den 20. juni i Sandnesdalen. At han er en flott pointer har vi visst lenge, og kommentaren til dommeren da Dart kom inn i ringen var da også at "sånn skal en pointer se ut!". Kronen på verket ble satt da han oppnådde sitt tredje cert denne dagen, ble best av alle pointerne og i tillegg ble fjerde beste hund av alle rasene (4.BIS)! Og da har vi selvsagt allerede søkt om utstillingschampionatet for ham.

Kritikk: 5 år gammel hann passe stor av utm type. Vakkert maskulint rasetypisk hode, velansatte ører, sterk hals som går over i en velprop og velbalansert kropp med godt volum, meget bra over og underlinje, bra utviklet forbryst, passe vinklet foran og bak, meget bra benstamme, solide poter, beveger seg med kraft og meget bra driv, utmerket steglengde, paralell og stabil foran og bak, utm farge og pels, trivelig temp.
Excellent BK, 1BKK, CK Cert 1BHK BIR 4.BIS.
Dommer: Jørn Presterudstuen

Vi gleder oss også over kullsøster Ravnkloas Dakota med e/f Tony Kristensen som oppnådde Excellent på utstillingen i Salten samme dag. Gratulerer så mye!

Vi har bestemt oss for å parre Ravnkloas Cella med Ravnkloas Dart på Cellas neste løpetid, som vi forventer skal komme i august. Dette er to sterke og ikke minst friske hunder med topp mentalitet og gode jaktprøveresultater. Vi tror dette kan bli meget spennende, og skal selvsagt ha valp selv fra denne parringen. Cella har som beste resultat på jaktprøve 4x 1. VK, 1. AK og 1. UK. Dart har 1. AK høyfjell, 1. AK skog og 2. VK finale høyfjell. De som måtte være interessert i valp eller har spørsmål til oss som oppdrettere er velkommen til å ta kontakt. Tlf Inger-Lill 41675716 evt mail inger-lill@nordtroms.net

 

Bildet på denne siden er av Dart.