9. jan, 2019

Ravnkloas Cella er drektig . Valpene forventes født ca 10. februar.

I dag er det blitt bekreftet med ultralyd at Ravnkloas Cella NO50631/13 (C.I.T. NJCh Ohlsmyrens P Respect – Pimen’s Kajsa) venter valper med Halsenuten’s Bf Kompis NO41261/15 (NUCh Jutevatnets Birk – Lytingfjellet’s Frekka). Valpene forventes født ca 10. februar.

Cella er fra et kull hvor tre i kullet har oppnådd 1. UK og 1. AK. Både Cella og kullbror Ravnkloas Compis har oppnådd 1. VK. Cella har en egenprestasjon på viltfinnerindex på hele 121,22. Hun finner fugl nesten 4 ganger oftere enn makker (18/5), og hun er HD-fri A. Som beste resultater har hun på jaktprøve 1. UK, 1. AK, 3x 1. VK, 1. VK m/ck finale og 2x 2. VK. At hun ikke er stilt mere på prøve henger sammen med at hun både høst og vinter har fått løpetid i prøvesesongen. På utstilling har hun cert. Hun er ei gjennomavlet tispe med gode linjer. Cella er premiert både på høsten og på vinteren. Hun deltok på NM-lag vinter som 2-åring, og ble rangert som nr 5 individuelt etter de som hadde fuglearbeid. Hun var også aktuell for laget året etter, men da fikk hun løpetid.

Kompis er en ung og lovende hund på 3 år som kommer fra et sterkt kull der fire kullsøsken allerede har oppnådd 1. AK. Tre at søsknene er VK-premiert, og to av søsknene har oppnådd 1. VK, deriblant Kompis da han fikk 1. VK sist høst. Kompis har både 1. UK, 1. AK og 1. VK på jaktprøver. Han er en sterk søker med utmerket reviering, og egenprestasjonen hans viser at også han finner fugl oftere enn makker. Han har en viltfinnerindex på egenprestasjon på nesten 107.  Både 1. AK og 1. VK har han oppnådd på høstprøver. Kompis er HD-fri.

Her forventes det med valper med stor jaktlyst, gode poter og pels og ikke minst topp gemytt! Kompis er hertafarget, så her kan det komme ensfargede valper.

Interesserte bes ta kontakt på tlf 41675716 eller på e-mail inger-lill@nordtroms.net