23. nov, 2015

Ravnkloas Cella er blitt Elitehund i NPK

23.11.-15
Den 21. november dro Wenche og jeg til Kiruna for å stille på utstillingen til ÖNFK. Jeg hadde med Cella og Dart, og Wenche stilte Freke. Cella oppnådde 1.AK på jaktprøve i høst, og hun måtte ha Excellent på utstilling for å bli Elitehund i NPK. Dommer denne helga var Martin Johansson, og etter at Cella hadde vist seg fram, fikk hun Exc. og 2BTK, og i en alder av 2 år 3 mnd har hun nå blitt Elitehund i NPK. Det må vi si oss fornøyde med!

Dart er nå blitt 8 måneder ung, og han er allerede en utrolig flott valp. Det syntes også dommer Johansson som kåret han til beste pointervalp med 1. plassering m/HP BHK 3BIS valp. Kullsøster Ravnkloas Duva til Anna Sandberg fra Gällivare fikk 1. plassering m/HP og BIM. Wenche stilte Freke som denne helga oppnådde Exc. 2BHK CK Res.Cert. Så alt i alt ei meget vellykket helg for damene!

Da vi var kommet hjem på søndags kveld fikk jeg en utrolig trist telefon fra Håvard og Karoline i Bodø som har Ravnkloas Doktor på 8 månder. På lufteturen søndag hadde Doktor gått gjennom isen på et vann og omkommet. Karoline og Håvard er begge leger, og tross iherdig hjerte-/lungeredning sto dessverre ikke livet til å reddes. Vi tenker på dere, og føler sterkt med dere, Håvard og Karoline.