19. apr, 2015

3 fra C-kullet har deltatt i høystatusløpet Arctic Cup

19.04.-15
Arctic Cup er historie, og det har vært moro å delta på høystatusløpet med hele tre avkom fra kennelen! Cup'en dømmes etter VK-prinsippet som et rent konkurranseløp, og hundene som deltar må ha oppnådd 1.UK for å kunne starte. Alle tre unghundene fra C-kullet som stilte til start har hatt glimrende søk i konkurransen, men de pådro seg noen minus som gjorde at de ikke kom videre til finalen i et parti med meget sterke søkere, og hvor de 6 som gikk videre hadde tellende fuglearbeid. Det har vært veldig hyggelig å treffe både Lars Petter Berg og Hanne Fevik, og også fått sett de unge håpefulle firbeinte i full utfoldelse. Dette er jegere med god trøkk, og det er ingen tvil om at fortsettelsen med disse blir meget spennende!

Nå er prøvesesongen over for vårt vedkommende, og fram mot høsten blir det apporttrening og videre dressur da unghundene blir 2 år i august, og går over i voksenklassen når prøvesesongen starter på nytt til høsten.

Valpene er blitt 6 uker, og de største nærmer seg 4,5 kg i størrelse. Når været har vært bra har de vært ute i hundegården sammen med mor Kajsa 2-3 ganger for dag. I går ble de sysselsatt med ball og andre leker, og det er moro å se at flere av valpene allerede synes det er moro å bære rundt på lekene. Satser på at de blir gode apportører.. :-)

Det er kun 1 ledig hanne igjen for jeger i dette spennende kullet!