21. mar, 2015

Valpene 14 dager gamle

21.03.-15
Valpene er nå blitt 2 uker, og de vokser stadig. De er veldig jevne i størrelse, og foreløpig er det selvsagt ikke mulig å skille de fra hverandre etter adferd. Min erfaring fra de tidligere valpekullene er at det er enklere å få overblikk over hver enkelt valp når de blir 5-6 uker gamle, og ikke minst kommer ut i den store valpeinnhegningen slik at de får utfoldet seg skikkelig. Fram mot påske når de blir 4 uker blir de værende inne i valpekassen. Når de starter med fast føde ca 4-5 uker gamle vil de bli flyttet ut i innhegningen. Jeg vil selvsagt være behjelpelig med å plukke ut "riktig" valp til dere valpekjøpere. Jeg anbefaler dere nye eiere og fortsatt se det an med hvilken valp som blir deres - det er fortsatt god tid på å plukke ut den riktige valpen for dere.. :-)

Den første kloklippen er tatt, og alle har fått den første ormekuren. De er en fornøyd gjeng, og mamma Kajsa er fantastisk rolig og tålmodig med dem! Hun produserer store mengder med melk, og valpene er skikkelig runde og fornøyde. Alle har nå åpnet øynene, og de begynner å få beina under seg i valpekassen. 

 

22.03.
Enkeltbilder av valpene er lagt ut i mappen "Bilder D-kullet". Alle tispene er bortbestilt, men det er fortsatt 1 hanne ledig. Kraftige og flotte valper alle sammen.