18. jun, 2019

Ravnkloas Snutas første utstilling

Helga 14.-16. juni ble det arrangert pointertreff både i nord og i sør. Kjersti Betten og familien har lenge sett fram til treffet i sør for å møte andre pointerentusiaster, og ikke minst få vist fram Snuta. Den lille sorte frøkna har sjarmert i helga, og da hun ble vist fram på valpeutstillingen på treffet ble hun kåret til beste valp og ble BIR.
Snutas kritikk: 4,5 mnd gammel tispe. Godt kjønnspreg, mørke øyne. Velansatte ører, lang hals. Stram i ryggen, lett avfallende kryss. Velvinklet foran og bak. Akseptabel beinstamme, gode poter.Velutviklet for alderen. God steglengde, ok bitt. Godt temperament. Særdeles lovende med HP. BIR valp. Gratulerer så mye til familien Betten!

Alle valpene fra E-kullet viser meget god psyke. De er trygge, og de trives godt både sammen med både folk og andre hunder. Vi valgte å droppe pointertreffet i år da vi nylig har fått vårt første barnebarn, og heller ville bruke tid sammen med ham den helga.

Vi stilte Dart på utstillingen i Alta den 8. juni. Der oppnådde han exc BK, 3BHK ck res.cert. Dette er Darts andre res.cert, og han har også 2x cert på utstilling. Vi jakter selvsagt på det siste certet, men med disse utstillingsresultatene viser det uansett at han er en meget flott hanne! Cella ble ikke stilt på utstillingen da hun nylig har hatt kull. Men hun er fortsatt MEGET kjapp, og fikk prøvd seg i apportkonkurransen. Her gjelder det å hente fuglen på kortest mulig tid, og ingen kunne hamle opp med tiden til Cella, som dermed vant konkurransen. Bildet er av Cella med premieglasset og fornøyd eier.