13. sep, 2018

Ravnkloas Compis med topp resultater

Lars Petter Berg og Ravnkloas Compis hadde valgt å starte på Bodø JFF's prøve i Virrvassdalen helga 8.-9. september. Etter en fin oppkjøring på hytta i Porsanger tok gutta denne prøven på vei mot jaktterrengene i Misvær. Her gjorde de like godt rent bord med 1. VK i kvalifiseringen og 2. VK finale. Ingen dårlig start i VK-debuten!

Christian Sletbakk startet Ravnkloas HjørDiz på skogsfuglprøven på Ringvassøya 24. august. Her oppnådde de 2. AK etter et flott fuglearbeid uten reis!

Gratulerer til begge ekvipasjene!

Når det gjelder oss selv så startet vi Cella på prøven på Senja. Jeg hadde vurdert å trekke henne fra VK-starten i forkant av prøven da Cella har vært veldig hormonell siden vi startet å gå med henne etter at båndtvangen opphørte. Det endte med at jeg trakk henne etter det første slippet hennes da hun helt klart ikke var "på nett". Jeg valgte også å trekke henne fra prøven i Kautokeino av samme grunn. Sigleif og jeg fikk derimot to fine treningsdager med hundene i Kauto, og fikk også med oss jaktstarten der den 10. og 11. september. Dersom Cella er tilbake i normalt driv igjen i jakta vil hun bli stilt på Sennalandet siste helga i september. Dart er også meldt på til samme prøve.

Bildet er av Dart den første jaktdagen med høstens første rype. Han hadde et flott fuglearbeid på rypekull.