5. sep, 2017

HjørDiz og Compis med flotte premier!

Helga 26.-27. august ble både Ravnkloas Diz med eier Christian Sletbakk og Ravnkloas Compis med eier Lars Petter Berg stilt på prøve i henholdsvis Tromsø og Rjukan. Diz ble også startet helga før på skogsfuglprøve i Tromsø, og hun hade slipptid på 105 minutter uten å komme for fugl denne dagen. Topp karakterer på Diz viser at dette er hunder som behersker både skog og høyfjell.

Lørdag 26. gikk Diz et utmerket søk i Tromsø, og vartet opp med 3 fine fuglearbeid. Dette ble hun belønnet med 1. AK for, og er dermed allerede som 2 1/2 år gammel i vinnerklassen.

Compis gikk også et glimrende søk på Rjukan. Han vartet opp med et klasse fuglearbeid med stand på stort rypekull som han reiste friskt, og var komplett i ro på. Et par minus gjorde at premiegraden ikke ble den høyeste, men han ble avsluttet med overbevisende 2. AK. Tallkarakterene taler for seg med 566444.

Gratulerer til begge ekvipasjene!

Så er nok en hund fra C-kullet røntget med A-hofter. Ravnkloas Mira er den som har mottatt de positive røntgenresultatene, og det er vi som oppdrettere selvsagt fornøyde med!