6. nov, 2016

Ravnkloas Cella Årets AK-hund i NTFK

Jaktprøvesesongen for i år er over, og det er gledelig at Cella etter sesongslutt topper lista for premierte hunder i Nord-Troms Fuglehundklubb. Med sine gode prestasjoner i februar, og som vinner av klubbmesterskapet i vinter har hun helt siden da ligget øverst på poengskalaen av voksenhundene i klubben. Vi er selvsagt godt fornøyde med det! På klubbmesterskapet i høst ble Dart nr 3 på søk. I unghundklassen trenger ikke hundene ha funnet fugl, og det var heller ingen av unghundene som kom for fugl denne dagen. Dart hadde både forrige helg og denne helga stand på ryper uten at vi har fått felt fugl for ham ennå.

Etter jaktuka på Reisavann har vi hatt noen få fine turer både i Reisadalen og her i Sørkjosen. Rypene har definitivt kommet tilbake etter at vi har sett lite til dem tidligere i høst før snøen kom. I dag har Sigleif og jeg hatt den beste jaktdagen hittil denne høsten. Cella har vært helt glimrende, og har funnet fugl hele 10 ganger i dag. Vi har dermed ikke kommet helt tomhent ned fra fjellet..

De siste to månedene har vi hatt et fantastisk vær, og det ser ut for at det fortsetter ennå ei stund. Dagene blir stadig kortere, og allerede nå er det et fantastisk flott dagslys før sola blir helt borte, og den fine "lystiden" setter inn. Kanskje var det ikke siste jaktturen for denne høsten..