30. aug, 2016

HjørDiz og Dario med fine premier

30.08.-16
Ravnkloas HjørDiz med eier og fører Christian Sletbakk startet på jaktprøve på Senja i helga. Unge Diz, som hun kalles til daglig, hadde sin tredje prøvestart lørdag, og gjore sine saker meget bra. Etter 3 fuglearbeid og et glimrende søk ble hun avsluttet med 1.premie UK. Søndag i pøsende regn hadde hun også gått utmerket, og helt på tampen av dagen vartet hun opp med fuglearbeid i toppskiktet, og ble også denne dagen avsluttet med 1.UK.

Ravnkoas Dario med eier og fører Thomas Quarstein fra Vennesla startet lørdag på prøve i Sirdal. Dario fant fugl to ganger denne dagen, og med et litt ungdommelig søk ble han belønnet med en flott 2. premie UK.

Kritikk Diz lørdag:
"Diz jakter glimrende i kupert terreng i mot- og sidevind i flott stil i god kontakt med fører. Hun får med seg masse terreng i bredden i god framdrift. Senere fortsetter Diz sitt glimrende søk, fester stand, rype letter, det skytes og Diz er rolig i oppflukt og skudd. Ny stand, reiser djervt og presist rype og er rolig i oppflukt og skudd. Ny stand i samme område, reiser djervt og presist rype og er rolig i oppflukt og skudd. Jakter glimrende dagen ut. En tiltalende unghund som har vært stor i dag." 1. UK

Karakterer: 556444

Kritikk Diz søndag:
"Gjennom en lang, regntung dag jakter Diz utmerket i alle sine slipp. Bruker vekslende vind og varierende terreng flott i god kontakt med fører. Har sjanse på fugl. I siste slipp finnes Diz i en stram, stilfull stand. Reiser villig og presist rype, og er rolig i oppflukt og skudd. Utreder ok. En flott unghund som i dag tildeles 1. premie UK."

Karakterer: 546444

Darios kritikk har vi dessverre ikke, men derimot har vi et flott bilde av ham og en ung og forhåpentligvis framtidig handler.

Gratulerer til begge ekvipasjene med flott start på høstsesongen!