14. des, 2015

Ravnkloas Dario er blitt rypejeger

20.12.-15
VI ØNSKER ALLE VÅRE VALPEKJØPERE, KONTKAKTER, VENNER, FAMILIE OG BEKJENTE EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTTÅR 2017!

14.12.-15
Det nærmer seg jul, og som alltid er dette en roligere tid på året for hundene. De siste ukene har det kun blitt små lufteturer i nærområdet. Lørdag gjorde vi et forsøk på å ta oss innover Kvænangsfjellet, men mye dyp snø og også tette snøbyger gjorde ikke forholdene enkle. Akkurat nå står de polare lavtrykkene i kø utenfor kysten vår, men når de legger seg til ro satser vi på bedre tider igjen.

D-kullet er nå blitt 9 måneder, og det er gledelig med tilbakemelding fra valpekjøperne at stadig flere i kullet ser ut til å bli gode jegere. I går fikk jeg bilde fra stolt hundeeier Thomas Quarstein i Vennesla som har vært på jakt med unge Ravnkloas Dario, og fått første rypefelling for ham. Dario har hatt fine stander tidligere i høst også.

Bildet her viser Ravnkloas HjørDiz til Christian Sletbakk fra en treningstur for et par uker siden. På lik linje med vår Dart har ikke Diz foreløpig hatt egen stand. Men i følge Christian gjør Diz stadig framskritt på trenings- og jaktturene. Dart slipper seg nå godt ut, og begynner å få et brukbart søk, både i med- og motvind. Foreløpig har det kun vært en enkelt nærkontakt med rype for ham. De er fortsatt bare ungdommer, så det er viktig å gi de tid.